Tappara taitoluistelu - Etusivu

Luistelukoulut starttaavat jälleen

Tapparan Taitoluistelijoiden suositut luistelukoulut käynnistyvät jälleen viikolla 36. Luistelukouluja järjestetään eri puolilla Tamperetta sekä Lempäälässä.

Luistelukoulujemme tavoitteena on antaa lapsille positiivisia kokemuksia ja elämyksiä luistelun parissa. Siksi järjestämmekin useita erilaisia luistelukouluja eri-ikäisille lapsille.

Alkavalle kaudelle perustetaan uutuutena myös muodostelmaluistelukoulu. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Harjoitteluun kuuluu taitoluistelun perusteiden lisäksi myös muodostelmaluistelun alkeita.

Uutuutena lisäksi aikuisten luistelukoulu torstaisin Hakametsässä, jossa myös opetellaan taitoluistelun perusteita sekä harjoitellaan muodostelmaluistelun elementtejä. Aikuisten luistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä aikuismuodostelmajoukkue DustyBladesiin, mikäli innostusta riittää.

Lisäksi jatkamme taitoluistelukoulua Lempäälän jäähallissa lauantaisin.

Ilmoittautuminen taitoluistelukouluihin on avattu!

Myös suositut perheluistelukoulumme jatkuvat Sentterillä ja Tesomalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen luistelukouluihimme täältä.

Tervetuloa mukaan!

Kahden viikon kesäkurssi Hervannassa

Viikot 23 ja 24 harjoiteltiin ahkerasti Hervannan jäähallissa. Harjoituksia oli aamusta iltaan ja sää suosi meitä niin, että suurin osa oheisista pystyttiin pitämään ulkona aurinkoisessa kelissä. Jää- ja oheisharjoitusten lisäksi luistelijoiden päiviin kuului myös tanssitunteja, sekä liikkuvuusharjoituksia.


Toisella leiriviikolla järjestettiin leiri-ilta Varalan Urheiluopiston kauniissa maisemissa kuvasuunnistuksen, uinnin ja grillauksen merkeissä. Leiriviikot huipentuivat luistelijoiden itse suunnittelemiin näytösohjelmiin, joita vanhemmatkin pääsivät seuraamaan viimeisenä leiripäivänä. Näytöksen jälkeen oli vielä jo perinteeksi muodostunut luistelijoiden välinen tuppisota, sekä tietysti mahaliu'ut kesäloman kunniaksi.


Rentouttavaa kesää ja mukavaa juhannusta kaikille!

K1 K2 Pirates K2 "jätkät" K2 Saara Essi ja Venla-Maria K3
K4 Taiturit Valmentajat Tuppisota Leiri-ilta

 

 

 

Kevätjuhla Delfinaariossa 8.5.2014

Taitoluistelujaoston kauden päättäjäisiä juhlittiin Särkänniemen Delfinaariossa torstaina 8.5. ja paikalle oli saapunut suuri joukko seuran jäseniä.

Juhlassa muisteltiin menestyksekästä kautta, 111 mitalin saalista, joista kirkakaimpina 3 PM-mitalia sekä 3 SM-mitalia, sekä jaettiin kauden kiertopalkinnot että muut muistamiset niin luistelijoille, valmentajille, ohjaajille kuin muillekin seura-aktiiveille. Lopuksi nautittiin delfiinien vauhdikkaasta esityksestä.

Mikäli et päässyt paikalle vastaanottamaan palkintoasi niin voit tulla toimistolta noutamaan sen.

Kauden palkitut 

Tapparalaisille palkintoja STLL:n palkitsemistilaisuudessa

Tapparan palkitut 2014 Kuva: Hannu SaarinenSuomen Taitoluisteluliiton seuraparlamentti, jäägaala, palkitsemistilaisuus sekä liittokokous järjestettiin 26.-27.4.2014 Vierumäellä.

Palkitsemistilaisuudessa lauantaina 26.4. illalla jaettiin jälleen kunniamitaleita sekä useita kiertopalkintoja.

Tilaisuuden aluksi jaettiin kolme kappaletta Opetus- ja kulttuuriministeriön Liikuntakulttuurin ja urheilun Ansiomitaleita kultaisin ristein. Pitkästä ja menestykseskkäästä valmennustyöstä mitalit saivat Tapparan Taitoluistelijoiden päävalmentaja Maaret Siromaa sekä valmentaja Susanna Haarala. Kolmannen mitalin sai muodostelmaluisteluvalmentaja Kaisa Arrateig. Lämpimät onnittelut!

Anni Järvenpää kävi pokkaamassa kaksi palkintoa: noviisityttöjen Bertel Nikkasen maljan sekä Annukka ja Aki Laukkasen muistostipendin. Jenni Saarinen puolestaan sai juniorityttöjen miniatyyriuusun. Tytöt myös esiintyivät ennen palkitsemistilaisuutta jäähallissa järjestetyssä jäägaalassa. Onnea!

Lauantaina päivällä järjestetyssä seuraparlamentissa paneuduttiin tänä vuonna valmentajien työhyvinvointiasioihin sekä seurojen hyviin käytänteihin. Lisäksi tarjolla oli tietoiskuja ajankohtaisista asioista. Viikonlopun päätti sunnuntaina pidetty liittokokous, jossa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös sekä uusi aluejako.

A J A N K O H T A I S T A

Ilmoittautuminen luistelukouluihimme on avattu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

  

 

TapTL kesäkirje

Sponsorit

 GS logo 2 copy

 LuckySkate

 accotilit1

intersport

Jäseneksi

TUE TOIMINTAAMME JA LIITY NYT TAPPARA RY:N JÄSENEKSI!

JÄSENMAKSUT 2014-2015:

Aikuisjäsen 30 eur

Nuoret alle 16v 15 eur

Jäsenetuina alennuksia ja tarjouksia pääsylipuista, tuotteista ja palveluista.

Tästä rekisteröintisivuille!