Tappara taitoluistelu - Etusivu

Taitoluistelujaoston uusi uutiskirje on ilmestynyt

Taitoluistelujaoston uutiskirje on tänään postitettu kaikille taitoluistelujaoston jäsenrekisterissä oleville sähköpostilla. Jos viesti ei ole sinulle tullut, tsekkaa roskapostilaatikko sekä mahdollsiet mainoskansiot. Voipi olla mahdollista, että kirje on sinne päätynyt. Kirjeen pääset lukemaan myös netistä: http://eepurl.com/Y2Wyz.

Jatkossa uutiskirjeitä lähetään tarpeen mukaan, muutaman kerran kauden aikana. Ne löytyvät myös jäsenistöosuudesta.

Mukavaa kauden alkua kaikille!

Luistelukoulut starttaavat jälleen syksyllä

luistelukoulu webTapparan Taitoluistelijoiden suositut luistelukoulut käynnistyvät jälleen viikolla 36. Luistelukouluja järjestetään eri puolilla Tamperetta sekä Lempäälässä.

Luistelukoulujemme tavoitteena on antaa lapsille positiivisia kokemuksia ja elämyksiä. Siksi järjestämmekin useita erilaisia luistelukouluja eri-ikäisille lapsille.

Alkavalle kaudelle uutuutena muodostelmaluistelukoulu. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Harjoitteluun kuuluu taitoluistelun perusteita sekä muodostelmaluistelun ryhmäotteita.

Uutta lisäksi aikuisten luistelukoulu torstaisin Hakamestsässä, jossa myös opetellaan taitoluistelun perusteita sekä harjoitellaan muodostelman ryhmäotteita, mahdollisuus siirtyä aikuismuodostelmajoukkueeseemme DustyBlades, jos innostut lajista enemmän.

Lisäksi jatkamme taitoluistelukoulua Lempäälän jäähallissa lauantaisin.

Ilmoittautuminen taitoluistelukouluihin on avattu!

Myös suositut perheluistelukoulumme jatkuvat Sentterillä ja Tesomalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen luistelukouluihimme täältä.

Tervetuloa mukaan!

Kahden viikon kesäkurssi Hervannassa

Viikot 23 ja 24 harjoiteltiin ahkerasti Hervannan jäähallissa. Harjoituksia oli aamusta iltaan ja sää suosi meitä niin, että suurin osa oheisista pystyttiin pitämään ulkona aurinkoisessa kelissä. Jää- ja oheisharjoitusten lisäksi luistelijoiden päiviin kuului myös tanssitunteja, sekä liikkuvuusharjoituksia.


Toisella leiriviikolla järjestettiin leiri-ilta Varalan Urheiluopiston kauniissa maisemissa kuvasuunnistuksen, uinnin ja grillauksen merkeissä. Leiriviikot huipentuivat luistelijoiden itse suunnittelemiin näytösohjelmiin, joita vanhemmatkin pääsivät seuraamaan viimeisenä leiripäivänä. Näytöksen jälkeen oli vielä jo perinteeksi muodostunut luistelijoiden välinen tuppisota, sekä tietysti mahaliu'ut kesäloman kunniaksi.


Rentouttavaa kesää ja mukavaa juhannusta kaikille!

K1 K2 Pirates K2 "jätkät" K2 Saara Essi ja Venla-Maria K3
K4 Taiturit Valmentajat Tuppisota Leiri-ilta

 

 

 

Kevätjuhla Delfinaariossa 8.5.2014

Taitoluistelujaoston kauden päättäjäisiä juhlittiin Särkänniemen Delfinaariossa torstaina 8.5. ja paikalle oli saapunut suuri joukko seuran jäseniä.

Juhlassa muisteltiin menestyksekästä kautta, 111 mitalin saalista, joista kirkakaimpina 3 PM-mitalia sekä 3 SM-mitalia, sekä jaettiin kauden kiertopalkinnot että muut muistamiset niin luistelijoille, valmentajille, ohjaajille kuin muillekin seura-aktiiveille. Lopuksi nautittiin delfiinien vauhdikkaasta esityksestä.

Mikäli et päässyt paikalle vastaanottamaan palkintoasi niin voit tulla toimistolta noutamaan sen.

Kauden palkitut 

Tapparalaisille palkintoja STLL:n palkitsemistilaisuudessa

Tapparan palkitut 2014 Kuva: Hannu SaarinenSuomen Taitoluisteluliiton seuraparlamentti, jäägaala, palkitsemistilaisuus sekä liittokokous järjestettiin 26.-27.4.2014 Vierumäellä.

Palkitsemistilaisuudessa lauantaina 26.4. illalla jaettiin jälleen kunniamitaleita sekä useita kiertopalkintoja.

Tilaisuuden aluksi jaettiin kolme kappaletta Opetus- ja kulttuuriministeriön Liikuntakulttuurin ja urheilun Ansiomitaleita kultaisin ristein. Pitkästä ja menestykseskkäästä valmennustyöstä mitalit saivat Tapparan Taitoluistelijoiden päävalmentaja Maaret Siromaa sekä valmentaja Susanna Haarala. Kolmannen mitalin sai muodostelmaluisteluvalmentaja Kaisa Arrateig. Lämpimät onnittelut!

Anni Järvenpää kävi pokkaamassa kaksi palkintoa: noviisityttöjen Bertel Nikkasen maljan sekä Annukka ja Aki Laukkasen muistostipendin. Jenni Saarinen puolestaan sai juniorityttöjen miniatyyriuusun. Tytöt myös esiintyivät ennen palkitsemistilaisuutta jäähallissa järjestetyssä jäägaalassa. Onnea!

Lauantaina päivällä järjestetyssä seuraparlamentissa paneuduttiin tänä vuonna valmentajien työhyvinvointiasioihin sekä seurojen hyviin käytänteihin. Lisäksi tarjolla oli tietoiskuja ajankohtaisista asioista. Viikonlopun päätti sunnuntaina pidetty liittokokous, jossa hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös sekä uusi aluejako.

Silver Skate Kuopiossa

Silver Skate kilpailtiin 4.-6.4. Kuopiossa. Kilpailuun osallistui yhteensä 23 Tapparan taitoluistelijaa.Kiia Kahiluoto (vas) ja Olivia Lisko ja valmentaja Hennette

Debs A-sarjassa Leia Piippo sijoittui kymmenen luistelijan joukossa pronssille pistein 41,78.

Springs A-sarjassa hopealle luisteli Maria Käppi pistein 31,92. Springs B-sarjassa pronssille sijoittui Olivia Lisko pistein 45,75. Kiia Kahiluoto oli samassa sarjassa kuudes ja sai erityismaininnan valovoimaisesta esittämisestä.

Cubs-sarjassa oli peräti 28 osanottajaa ja parhaiten luistelijoistamme sijoittui Peppi Vallenius kuudenneksi pistein 42,25. Peppi sai myös erityismaininnan hyvästä esityksestä.

Chicks 2006 ja nuoremmat tyttöjen sarjan kolmanneksi luisteli Henna Mattila pistein 24,25. Lotte eronen sai erityismaininnan hyvistä perusasennoista pirueteissa. Jari Krestyannikov voitti poikien sarjan pisteillä 17,25. Chicks 2005-sarjassa pronssille luisteli Maija Jämsä pistein 22,25.

Tulokset

Kilpailut olivat seuramme yksinluistelijille kauden viimeiset ja nyt suuntaamme katseemme tulevaan kauteen.

Kevätnäytös Maija Poppanen luisteltiin 30.3.

Kevätnäytös Maija PoppanenMaija Poppanen on ihmeellinen hoitotäti, jonka itätuuli tuo ja länsituuli vie.

Omien sanojensa mukaan hän on erinomaisen täydellinen kaikin tavoin.

Herra Pankin perhe asuu Kirsikkatiellä. Jälleen kerran perheen lapset Anna ja Mikko Pankki ovat saaneet yhden hoitotädin kiukustumaan niin, että hän otti lopputilin.

Herra Pankki päättää tällä kertaa itse valita seuraavan hoitotädin. Rouva Pankki ei ole kyennyt valitsemaan sellaista hoitotätiä, joka olisi pysynyt työssään kahta kuukautta pidempään. 

Anna ja Mikko tahtovat kuitenkin auttaa hoitajan etsinnässä ja kirjoittavat oman ilmoituksen. Luettuaan tämän Herra Pankille, hän repii ilmoituksen ja heittää takkaan. Kuin ihmeen kaupalla kirjoitus leijaileekin Maija Poppaselle, joka kirjaimellisesti leijuu Kirsikkatielle seuraavana päivänä.

Kiitokset kaikille luistelijoille, valmentajille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille sekä tietysti myös runsaslukuiselle yleisölle!

Katso Kuvia näytöksestä.

A J A N K O H T A I S T A

Ilmoittautuminen luistelukouluihimme on avattu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Sponsorit

 GS logo 2 copy

 LuckySkate

 accotilit1

intersport

Jäseneksi

TUE TOIMINTAAMME JA LIITY NYT TAPPARA RY:N JÄSENEKSI!

JÄSENMAKSUT 2014-2015:

Aikuisjäsen 30 eur

Nuoret alle 16v 15 eur

Jäsenetuina alennuksia ja tarjouksia pääsylipuista, tuotteista ja palveluista.

Tästä rekisteröintisivuille!