Tappara taitoluistelu - Etusivu

Tikkurila Trophy: Hanna, Anni ja Petra ylivoimaisiin voittoihin

Kansainvälinen Tikkurila Trophy -kilpailu luisteltiin Vantaan Trio Areenalla 27.-28. syyskuuta 2014. Tapparasta suosittuun kilpailuun mahtui mukaan neljä edustajaa sarjoihin Senior A, Junior A, Novice A ja Debs A.

Jo lauantain lyhytohjelmakilpailujen jälkeen Tapparan edustajat olivat hyvissä asemissa, kun niin Hanna Kiviniemi senioreissa, Anni Järvenpää junioreissa kuin Petra Laakkonen noviiseissa olivat kukin sarjoissaan selkeissä johtoasemissa. Sunnuntain vapaaohjelmakilpailu venytti eroja toisiksi tulleisiin luistelijoihin entisestään ja kaikki kolme tyttöä nappasivatkin sarjoissaan suorastaan murskavoitot! Hannalle Senior A -sarjan voitto ja kultamitali irtosi yhteispisteillä 113,07. Anni luisteli puolestaan Junior A -sarjassa pisteet 122,58 ja venytti eron toiseksi tulleeseen luistelijaan jopa yli 20 pisteeseen! Petran voitokas pistepotti Novice A -sarjassa oli 107,93.

Lisäksi sunnuntaina kilpaillussa debytanttien sarjassa Eeva Kaipainen luisteli 21 luistelijan joukossa mukavasti sijalle 9.

Onnittelut kaikille hienoista suorituksista!

Tikkurila Trophy

Hyria Skating: kaksi kulta- ja kaksi hopeamitalia Tapparalle

Hämeenlinnan Taitoluistelijat järjesti kuudennen kansainvälisen Hyria Skating -kilpailun 27.-28. syyskuuta 2014 Hämeenlinnan Metritiski Areenalla. Tapparasta kilpailuun osallistui viikonlopun aikana yhteensä 19 luistelijaa kuuteen eri sarjaan.

Lauantaina kilpailtiin 2004 ja myöhemmin syntyneiden Springs B -luistelijoiden kilpailu, johon osallistui yhteensä huimat 43 luistelijaa. Tapparan Peppi Vallenius luisteli kisassa upeasti koko joukon kakkoseksi ja nappasi hopeamitalin pisteillä 50,33! Hienosti sijoittui myös pisteet 47,00 luistellut Lina Koivumäki, jonka sijoitus oli neljäs. Springs A -sarjassa 27 kilpailijan joukossa parhaiten Tapparan tytöistä sijoittuvat sijoille 11 ja 12 luistelleet Mia Mattila ja Olivia Lisko. 

Sunnuntaina luisteltiin junioreiden ja noviisien A- ja B-sarjojen kilpailut, joista tapparalaiset nappasivat kolme mitalisijoitusta. Junior A -sarjassa Pinja Kallela ja Joanna Kallela luistelivat upeasti kaksoisvoittoon ja Essi Korpi puolestaan voitti Novice A -sarjan kilpailun. Molemmissa sarjoissa kilpailtiin tällä kertaa ainoastaan lyhytohjelmilla. Junior B -sarjassa kilpailtiin niin ikään lyhytohjelmilla ja Tapparan Sanni Kuusela ja Taru Survonen luistelivat sadasosan tarkkuudella saman pistepotin ja sijoittuvat 26 luistelijan sarjassa sijoille 9 ja 10. Novice B -sarjassa Saara Eriksson luisteli sijalle 9/25.

Loput tapparalaisten tulokset löytyvät tulossivultamme.

Hyria Skating

Vierumäki Cupista 11 mitalia ja kaksi kolmoisvoittoa!

Junior A -sarjan mitalikolmikko Anni, Pinja ja Joanna sekä valmentaja SusannaLahden Taitoluistelijat järjesti yhteistyössä Vierumäen urheiluopiston ja STLL:n kanssa kansainvälisen Vierumäki Cup 2014 kilpailun sekä silmujen ja minien kutsukilpailun 20.-21. syyskuuta 2014. Tapparasta kilpailuun osallistui peräti 31 luistelijaa seitsemässä eri sarjassa.

Lauantaina luisteltiin debytanttien kilpailu, johon osallistui Tapparasta yhteensä kuusi luistelijaa. Parhaiten kisassa onnistui Sara Aalto, joka luisteli hopealle hienoilla pisteillä 52,79, eikä voittokaan jäänyt kuin muutaman kymmenyksen päähän. Melina Lindforsin sijoitus oli viides pisteillä 44,98 ja loputkin Tapparan tytöt löytyivät 20 luistelijan kilpailussa mukavasti 13 parhaan joukosta. A-silmujen kutsukilpailussa parhaiten tapparalaisista sijoittui viidenneksi luistellut Lumi Stenroth. 

Sunnuntaina Tapparan tytöille sateli mitaleita usemmasta eri sarjasta ja mukaan mahtui myös peräti kaksi kolmoisvoittoa! Junior A -sarjassa mitalikorokkeen valtasivat Anni Järvenpää, Joanna Kallela ja Pinja Kallela sekä Novice A -sarjassa Petra Laakkonen, Essi Korpi ja Nerissa Mäkelä. Lisäksi Senior A -sarjassa Sera Väistö luisteli hopealle ja Hanna Kiviniemi pronssille. Menestystä tuli lisäksi B-silmujen kutsukilpailussa, jossa Peppi Vallenius luisteli voittoon ja Lina Koivumäki hopealle.

Tapparan luistelijoiden tulokset löytyvät kokonaisuudessaan tulossivultamme.

Onnittelut kaikille upeista suorituksista!

Kilpailun sivut

Valio Plus Akatemia ja Teemu Selänne

Valio Plus Akatemia -kummi ja jääkiekkoilija Teemu Selänteen elämänkertakirja julkistettiin keskiviikkona 17.9.2014 Valion pääkonttorilla Helsingissä ja mukaan oli arvottu tuensaaneiden joukosta 50 onnellista mukaanpääsijää, jotka pääsivät vastaanottamaan nimikirjoituksella varustetun kirjan Teemulta itseltään. Tapparalaisista arpaonni suosi Mervi Laaksosta (kuvassa) sekä Pihla Mujusta!

Seurassamme menneellä kaudella Valio Plus Akatemian tukea ovat saaneet Tappara akatemian luistelijat sekä Mikaela Joensuu ja Jenni Saarinen.

Orton Trophy 2014: kaksi mitalia Tapparan tytöille

Junior B -sarjan hopeamitalisti Ella Korpi sekä saman sarjan viides Sanni KuuselaEtelä-Vantaan Taitoluistelijat järjesti kansainvälisen Orton Trophy 2014 -kilpailun 12.-14. syyskuuta Vantaan Myyrmäessä. Tapparasta kilpailuun osallistui neljään eri sarjaan yhteensä kahdeksan luistelijaa, joille kaikille kysessä oli samalla kauden avauskilpailu. 

Mitalitili saatiin komeasti auki heti lauantaina, kun Saara Eriksson luisteli Novice B -sarjassa 19 luistelijan joukossa hienosti pronssille pistein 48,98! Voittokaan ei Saaralla yhdestä kaatumisesta huolimatta jäänyt kuin alle 1,5 pisteen päähän. Sunnuntaina mitaleille ylsi puolestaan Ella Korpi, joka nousi vapaaohjelmallaan Junior B -sarjan kilpailun kakkoseksi ja nappasi hopeamitalin pistein 97,15! Sanni Kuuselan sijoitus samassa sarjassa oli puolestaan mukavasti 5/18 pistein 89,80.

Loput tapparalaisten tulokset löytyvät tulossivultamme

Onnittelut kaikille kisakauden avauksen johdosta ja tsemppiä harjoituksiin!

Orton Trophy 2014

B-silmut ja minit kutsukilpailussa Hakametsässä

KooVee järjesti kutsukilpailun aluesarjoille, B-silmuille ja mineille Hakametsän harjoitushallissa lauantaina 13.9.2014. Kilpailukautensa avasi tässä kilpailussa yhteensä viisi Tapparan B-silmua ja kaksi minit-sarjalaista. 

Molemmissa sarjoissa hopeamitalit matkasivat Tapparan tyttöjen matkaan, kun B-silmuissa 16 luistelijan joukossa kakkoseksi luisteli Peppi Vallenius pisteillä 48,75 ja mineissä puolestaan Lotta Toivonen pisteillä 47,33. Loput Tapparan osallistujien tulokset löytyvät tulossivultamme.

Onnittelut!

Kilpailusivut

Jenni Saarinen yhdeksäs JGP-kilpailussa Japanissa

Jenni Saarinen, kuva kaudelta 2013-2014Jenni Saarinen sijoittui yhdeksänneksi 12.-13. syyskuuta 2014 luistellussa junioreiden Grand Prix -osakilpailussa Japanissa. Jenni luisteli perjantaina uudet lyhytohjelman ennätyspisteensä 55,20 häikäisevän hyvällä ohjelmallaan, jossa napsahtivat kohdalleen niin kolmois-kolmoisyhdistelmä kuin kolmoislutzkin. Sijoitus perjantain jälkeen oli kovassa seurassa upeasti kolmas ja vapaaohjelmaan Jenni pääsi starttaamaan kuuman ryhmän toiseksi viimeisenä luistelijana.

Lauantain vapaaohjelmassa Jenni kuitenkin oli valitettavasti kaukana omasta tasostaan ja useat kaatumiset ja hyppyhelpotukset pudottivat hänet lopputuloksissa sijalle 9 yhteispistein 129,44. Sijoitus on sama, kuin kahden viikon takaisessa Slovenian JGP-osakilpailussa, vaikka yhteispisteet jäivätkin hieman alhaisemmiksi.

Täytyy silti muistaa, että kilpailukausi on vasta alussa ja pienestä epäonnesta huolimatta molempien ohjelmien piste-ennätykset on jo laitettu kertaalleen uusiksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Nagoya TV Cup 2014 tulossivut

STLL:n uutinen

Jennin lyhytohjelma YouTubessa

A J A N K O H T A I S T A

Ilmoittautuminen luistelukouluihimme on avattu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

  

 

 

Sponsorit

 GS logo 2 copy

 LuckySkate

 accotilit1

intersport

Jäseneksi

TUE TOIMINTAAMME JA LIITY NYT TAPPARA RY:N JÄSENEKSI!

JÄSENMAKSUT 2014-2015:

Aikuisjäsen 30 eur

Nuoret alle 16v 15 eur

Jäsenetuina alennuksia ja tarjouksia pääsylipuista, tuotteista ja palveluista.

Tästä rekisteröintisivuille!