Tappara taitoluistelu - Etusivu

Valio Plus Akatemia ja Teemu Selänne

Valio Plus Akatemia -kummi ja jääkiekkoilija Teemu Selänteen elämänkertakirja julkistettiin keskiviikkona 17.9.2014 Valion pääkonttorilla Helsingissä ja mukaan oli arvottu tuensaaneiden joukosta 50 onnellista mukaanpääsijää, jotka pääsivät vastaanottamaan nimikirjoituksella varustetun kirjan Teemulta itseltään. Tapparalaisista arpaonni suosi Mervi Laaksosta (kuvassa) sekä Pihla Mujusta!

Seurassamme menneellä kaudella Valio Plus Akatemian tukea ovat saaneet Tappara akatemian luistelijat sekä Mikaela Joensuu ja Jenni Saarinen.

Orton Trophy 2014: kaksi mitalia Tapparan tytöille

Junior B -sarjan hopeamitalisti Ella Korpi sekä saman sarjan viides Sanni KuuselaEtelä-Vantaan Taitoluistelijat järjesti kansainvälisen Orton Trophy 2014 -kilpailun 12.-14. syyskuuta Vantaan Myyrmäessä. Tapparasta kilpailuun osallistui neljään eri sarjaan yhteensä kahdeksan luistelijaa, joille kaikille kysessä oli samalla kauden avauskilpailu. 

Mitalitili saatiin komeasti auki heti lauantaina, kun Saara Eriksson luisteli Novice B -sarjassa 19 luistelijan joukossa hienosti pronssille pistein 48,98! Voittokaan ei Saaralla yhdestä kaatumisesta huolimatta jäänyt kuin alle 1,5 pisteen päähän. Sunnuntaina mitaleille ylsi puolestaan Ella Korpi, joka nousi vapaaohjelmallaan Junior B -sarjan kilpailun kakkoseksi ja nappasi hopeamitalin pistein 97,15! Sanni Kuuselan sijoitus samassa sarjassa oli puolestaan mukavasti 5/18 pistein 89,80.

Loput tapparalaisten tulokset löytyvät tulossivultamme

Onnittelut kaikille kisakauden avauksen johdosta ja tsemppiä harjoituksiin!

Orton Trophy 2014

B-silmut ja minit kutsukilpailussa Hakametsässä

KooVee järjesti kutsukilpailun aluesarjoille, B-silmuille ja mineille Hakametsän harjoitushallissa lauantaina 13.9.2014. Kilpailukautensa avasi tässä kilpailussa yhteensä viisi Tapparan B-silmua ja kaksi minit-sarjalaista. 

Molemmissa sarjoissa hopeamitalit matkasivat Tapparan tyttöjen matkaan, kun B-silmuissa 16 luistelijan joukossa kakkoseksi luisteli Peppi Vallenius pisteillä 48,75 ja mineissä puolestaan Lotta Toivonen pisteillä 47,33. Loput Tapparan osallistujien tulokset löytyvät tulossivultamme.

Onnittelut!

Kilpailusivut

Jenni Saarinen yhdeksäs JGP-kilpailussa Japanissa

Jenni Saarinen, kuva kaudelta 2013-2014Jenni Saarinen sijoittui yhdeksänneksi 12.-13. syyskuuta 2014 luistellussa junioreiden Grand Prix -osakilpailussa Japanissa. Jenni luisteli perjantaina uudet lyhytohjelman ennätyspisteensä 55,20 häikäisevän hyvällä ohjelmallaan, jossa napsahtivat kohdalleen niin kolmois-kolmoisyhdistelmä kuin kolmoislutzkin. Sijoitus perjantain jälkeen oli kovassa seurassa upeasti kolmas ja vapaaohjelmaan Jenni pääsi starttaamaan kuuman ryhmän toiseksi viimeisenä luistelijana.

Lauantain vapaaohjelmassa Jenni kuitenkin oli valitettavasti kaukana omasta tasostaan ja useat kaatumiset ja hyppyhelpotukset pudottivat hänet lopputuloksissa sijalle 9 yhteispistein 129,44. Sijoitus on sama, kuin kahden viikon takaisessa Slovenian JGP-osakilpailussa, vaikka yhteispisteet jäivätkin hieman alhaisemmiksi.

Täytyy silti muistaa, että kilpailukausi on vasta alussa ja pienestä epäonnesta huolimatta molempien ohjelmien piste-ennätykset on jo laitettu kertaalleen uusiksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!

Nagoya TV Cup 2014 tulossivut

STLL:n uutinen

Jennin lyhytohjelma YouTubessa

Finlandia Trophyn päiväliput myyntiin

Finlandia Trophy 2014

Kansainvälinen taitoluistelukilpailu Finlandia Trophy luistellaan 10.-12. lokakuuta Espoon Barona Areenalla. Perinteikästä kilpailua ovat tänä vuonna tähdittämässä mm. Sotshin olympialaisten kultamitalisti Yuzuru Hanyu sekä muodostelmaluistelun hallitseva maailmanmestari Marigold IceUnity. Tapparalaisväriä kilpailuun puolestaan tuo naisten sarjassa Suomea edustava Jenni Saarinen. Yksinluistelun ja muodostelmaluistelun lisäksi kilpailussa nähdään myös jäätanssia.

Finlandia Trophyn päivälippujen myynti alkoi 1. syyskuuta Lippupalvelun verkkokaupassa ja myyntipisteissä ympäri maan. Parhaat paikat hupenevat nopeasti, joten varaathan lippusi ajoissa. Aidon kisatunnelman koet vain paikan päällä!

Finlandia Trophy 2014

Lipunmyynti

Mainostraileri YouTubessa

Jenni Saarinen yhdeksäs JGP-kilpailussa Sloveniassa

Jenni Saarinen, kuva kaudelta 2013-2014

Jenni Saarinen luisteli yhdeksänneksi junioreiden Grand Prix -osakilpailussa Slovenian Ljubljanassa 28.-30.8.2014. Jenni oli hieman epäonnisen lyhytohjelmansa jälkeen 27:n luistelijan kilpailussa sijalla 10, mutta upea vapaaohjelma ja sillä saavutetut vapaaohjelman henkilökohtaiset ennätyspisteet 93,11 nostivat vapaaohjelmakilpailun sijoituksen kuudenneksi ja kokonaiskilpailunkin sijoitusta pykälällä ylöspäin. Yhteispisteet Jennin kauden avauskilpailussa kohosivat 136,32 pisteeseen.

Kilpailun voittoon luisteli ylivoimaisesti pistein 191,96 Venäjän Serafima Sakhanovich, hopealle Japanin Yuka Nagai (164,42) ja pronssille USA:n Leah Keiser (149,24). 

Jennin ja valmentaja Maaret Siromaan iloisia tunnelmia paikan päältä voi lukea STLL:n sivuilta.  Junior Grand Prix -sarja jatkuu Jennin osalta kahden viikon päästä Japanin osakilpailussa.

Ljubljana Cup 2014 tulokset

Jennin vapaaohjelma YouTubessa

Luistelukoulut starttaavat jälleen

Tapparan Taitoluistelijoiden suositut luistelukoulut käynnistyvät jälleen viikolla 36. Luistelukouluja järjestetään eri puolilla Tamperetta sekä Lempäälässä.

Luistelukoulujemme tavoitteena on antaa lapsille positiivisia kokemuksia ja elämyksiä luistelun parissa. Siksi järjestämmekin useita erilaisia luistelukouluja eri-ikäisille lapsille.

Alkavalle kaudelle perustetaan uutuutena myös muodostelmaluistelukoulu. Muodostelmaluistelukoulussa harjoitellaan kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Harjoitteluun kuuluu taitoluistelun perusteiden lisäksi myös muodostelmaluistelun alkeita.

Uutuutena lisäksi aikuisten luistelukoulu torstaisin Hakametsässä, jossa myös opetellaan taitoluistelun perusteita sekä harjoitellaan muodostelmaluistelun elementtejä. Aikuisten luistelukoulusta on mahdollisuus siirtyä aikuismuodostelmajoukkue DustyBladesiin, mikäli innostusta riittää.

Lisäksi jatkamme taitoluistelukoulua Lempäälän jäähallissa lauantaisin.

Ilmoittautuminen taitoluistelukouluihin on avattu!

Myös suositut perheluistelukoulumme jatkuvat Sentterillä ja Tesomalla.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen luistelukouluihimme täältä.

Tervetuloa mukaan!

A J A N K O H T A I S T A

Ilmoittautuminen luistelukouluihimme on avattu.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

  

 

 

Sponsorit

 GS logo 2 copy

 LuckySkate

 accotilit1

intersport

Jäseneksi

TUE TOIMINTAAMME JA LIITY NYT TAPPARA RY:N JÄSENEKSI!

JÄSENMAKSUT 2014-2015:

Aikuisjäsen 30 eur

Nuoret alle 16v 15 eur

Jäsenetuina alennuksia ja tarjouksia pääsylipuista, tuotteista ja palveluista.

Tästä rekisteröintisivuille!