Tappara taitoluistelu - Etusivu

Silver Skate Kuopiossa

Silver Skate kilpailtiin 4.-6.4. Kuopiossa. Kilpailuun osallistui yhteensä 23 Tapparan taitoluistelijaa.Kiia Kahiluoto (vas) ja Olivia Lisko ja valmentaja Hennette

Debs A-sarjassa Leia Piippo sijoittui kymmenen luistelijan joukossa pronssille pistein 41,78.

Springs A-sarjassa hopealle luisteli Maria Käppi pistein 31,92. Springs B-sarjassa pronssille sijoittui Olivia Lisko pistein 45,75. Kiia Kahiluoto oli samassa sarjassa kuudes ja sai erityismaininnan valovoimaisesta esittämisestä.

Cubs-sarjassa oli peräti 28 osanottajaa ja parhaiten luistelijoistamme sijoittui Peppi Vallenius kuudenneksi pistein 42,25. Peppi sai myös erityismaininnan hyvästä esityksestä.

Chicks 2006 ja nuoremmat tyttöjen sarjan kolmanneksi luisteli Henna Mattila pistein 24,25. Lotte eronen sai erityismaininnan hyvistä perusasennoista pirueteissa. Jari Krestyannikov voitti poikien sarjan pisteillä 17,25. Chicks 2005-sarjassa pronssille luisteli Maija Jämsä pistein 22,25.

Tulokset

Kilpailut olivat seuramme yksinluistelijille kauden viimeiset ja nyt suuntaamme katseemme tulevaan kauteen.

Kevätnäytös Maija Poppanen luisteltiin 30.3.

Kevätnäytös Maija PoppanenMaija Poppanen on ihmeellinen hoitotäti, jonka itätuuli tuo ja länsituuli vie.

Omien sanojensa mukaan hän on erinomaisen täydellinen kaikin tavoin.

Herra Pankin perhe asuu Kirsikkatiellä. Jälleen kerran perheen lapset Anna ja Mikko Pankki ovat saaneet yhden hoitotädin kiukustumaan niin, että hän otti lopputilin.

Herra Pankki päättää tällä kertaa itse valita seuraavan hoitotädin. Rouva Pankki ei ole kyennyt valitsemaan sellaista hoitotätiä, joka olisi pysynyt työssään kahta kuukautta pidempään. 

Anna ja Mikko tahtovat kuitenkin auttaa hoitajan etsinnässä ja kirjoittavat oman ilmoituksen. Luettuaan tämän Herra Pankille, hän repii ilmoituksen ja heittää takkaan. Kuin ihmeen kaupalla kirjoitus leijaileekin Maija Poppaselle, joka kirjaimellisesti leijuu Kirsikkatielle seuraavana päivänä.

Kiitokset kaikille luistelijoille, valmentajille, talkoolaisille, yhteistyökumppaneille sekä tietysti myös runsaslukuiselle yleisölle!

Katso Kuvia näytöksestä.

Jasmiina Vuorelalle Timanttifinaalista pronssia

Perjantaina 28.3. kilpailtiin Kouvolan lähellä Valkealassa A-Silmujen Timanttifinaali. Kilpailuun olivat lunastaneet paikan Lilli 2014 28 03 Jasmiina VuorelaHanhinen, Eeva Kaipainen, Maria Käppi ja Jasmiina Vuorela.

Jasmiina Vuorela sijoitui 27 luistelijan joukossa kolmanneksi pistein 50,25. Jasmiinan ohjelma sisälsi kaikki viisi erilaista kaksoishyppyä onnistuneesti. Lilli Hanhinen oli kahdeksas pistein 47,00, Maria Käppi kymmenes pistein 44,75 ja Eeva Kaipainen 14. pistein 40,75. Maria Käppi sai lisäksi erityismaininnan sujuvasta perusluistelusta.

Tulokset

Tänään 25.3. tuttuja kasvoja Sportmagasinetissa

Tänään tiistaina 25.3.2014 katseet yle FEM -kanavalle klo: 21.00. Sportmagasinet -ohjelmassa haastatellaan valmentajiamme Maaret Siromaata ja Susanna Haaralaa, sekä luistelijoistamme Lyydia Määttästä ja Jenni Saarista. Lisäksi ohjelmassa näytetään kuvaa valmennustoiminnastamme.

Katso Yle Areenasta.

IB, SB, RUB ja DB kauden loppukilpailuissa

Kouvolan Jäätaiturit järjestivät 22.-23.3.2014 kansallisten sarjojen loppukilpailut. Matkassa Tapparasta oli tulokasjoukkue IceBlades, minorijoukkue StraBlades, seniorijoukkue RustyBlades ja aikuisjoukkue DustyBlades.

Lauantaina kilpailuohjelmansa pääsi esittämään IceBlades ja RustyBlades. Tapparan ihastuttavat IceBladesin tytöt eivät tällä kertaa yltäneet kauden parhaimpaansa, mutta saivat muutamasta kaatumisesta huolimatta kasaan 53,60 pistettä. Tällä kertaa pisteet oikeuttivat kilpailussa sijalle 19, kun kilpailussa oli mukana huikeat 26 joukkuetta. Kansallinen seniorijoukkue RustyBlades puolestaan luisteli ohjelmansa hienosti ja sijoittui kilpailussa viidenneksi pistein 47,00. Pronssimitali jäi joukkueelta vain vajaan 2,5 pisteen päähän.

Kilpailun toisena päivänä jäälle pääsivät DustyBlades ja StarBlades. Aikuisjoukkue suoritti ohjelmansa ilman suuria virheitä ja sai esityksestään 23,36 pistettä, jolla sijoitukseksi tuli yhdeksäs sija. StarBladesin vauhdikas ohjelma sujui kauniisti ja siististi. Ohjelmaan sattui muutama pieni kaatuminen. Pisteitä Äf yks -ohjelma sai tällä kertaa 31,22. SB sijoittui Minorisarjan kilpailussa sijalle 11, jossa mukana oli yhteensä 21 joukkuetta.

Kilpailun tulokset.

Kiira Korpi - Arvostettu urheiluidoli

Alla linkki Kiiran haastatteluun. Haastattelu liittyy osana urheiluidolit ja fanikulttuurihanketta, jossa ovat mukana Suomen Urheilumuseo, Hiihtomuseo ja Jääkiekkomuseo. Ensi viikolla avautuvissa näyttelyissä esitellään suomalaisia urheiluidoleita ja fanikulttuuria, sekä julkistetaan tulokset kyselystä, jossa selvitettiin suomalaisten arvostamia urheiluidoleita.

Kiira Korven haastattelu

Varalan Vappis

Eilen 22.3. kilpailtiin Tesoman jäähallissa Varalan Vappis-kilpailut. Tapparan taitoluistelijoista kilpailuun osallistui yhteensä 16 Unna Kuusinenluistelijaa.

Juniorityttöjen sarjassa Pinja Kallela ja Taru Survonen ottivat kaksoisvoiton. Pinja voitti kilpailun pistein 69,14 ja Taru oli toinen pistein 55,23. Pinjan ohjelma sisälsi muun muassa kaksi upeaa kaksoisaxelia ja toinen oli yhdistettynä kaksoistulppiin. Molemmat luistelivat vanhat vapaaohjelmansa hyvillä fiiliksillä. Nyt molemmat keskittyvät ensi viikon sunnuntain kevätnäytökseen ja uusien ohjelmien harjoitteluun.

Minit 2004-sarjassa hopeaa luisteli Liina Koivumäki pistein 46,00. Tintit 2006-sarjan voitti Henna Mattila pistein 24,00 ja kolmanneksi sijoittui Lotte Eronen pistein 18,00.

Unna Kuusinen osallistui ensimmäisiin kilpailuihinsa ja voitti Tintit 2007-sarjan pistein 22,67. Unna itse sanoi jäältä tullessaan, että luistelu ja kilpailut ovat niin kivoja :)

Tulossivut

A J A N K O H T A I S T A

Merkitse jo nyt kalenteriin:

Taitoluistelujaoston 
vuosikokous
torstaina 24.4.2014 klo 18:00
Sentteri Tampere Oy:n
neuvotteluhuoneessa.

 

Taitoluistelujaoston
kevätjuhla
torstaina 8.5.2014
Delfinaariossa

Sponsorit

 GS logo 2 copy

 LuckySkate

 accotilit1

intersport

Jäseneksi

TUE TOIMINTAAMME JA LIITY NYT TAPPARA RY:N JÄSENEKSI!

JÄSENMAKSUT 2013-2014:

Aikuisjäsen 30 eur

Nuoret alle 16v 15 eur

Jäsenetuina alennuksia ja tarjouksia pääsylipuista, tuotteista ja palveluista.

Tästä rekisteröintisivuille!