MENUT

Tarjoilusta Nokia Arenalla vastaa ravintoloitsija NoHo.

Aitio- ja ryhmäaitiomenu

Tapparan kotiottelut 12.11.2024-4.1.2025

Vihreää salaattia, viinirypäleitä ja basilikavinegrettiä (M, G)
Vaahterasiirapin kera paahdettuja punajuuria, pinjansiemeniä ja tuoretta rucolaa (M, G)
Maalaisperunasalaattia, tuoretta purjoa ja Myrttisen suolakurkkuja (M, G)
Kaura-siemenleipää ja ruohosipulivoita (L)

Lepällä savustettua ylikypsää possun kassleria Mattilasta ja karpalo-rosmariinikastiketta (M, G)
Punakaali-omenapaistosta (M, G)
Mustaleimaemmentalilla kuorrutettua perunagratiinia (L, G)


Konserttien aitiomenut

Syksyn 2024 ja kevään 2025 konserttimenut löytyvät täältä.


Aitiopalveluiden yhteystiedot: aitiopalvelut@noho.fi, +358 103 184 633 (arkisin klo 10.00 – 15.00).


Kirvesklubin menu

​​​​​​​25.11.2024 Tappara-Sport

Vihreää salaattia, granaattiomenan siemeniä ja basilikavinegrettiä (M, G)
Appelsiini-jalapenosalaattia (M, G)
Nyhtöpossu-riisisalaattia (M, G)

Paneroitua kanaleikettä ja sitruuna-aiolia (M, G)
Gratinoituja uuniperunoita (L, G)
Paahdettuja paprikoita (M, G)

27.11.2024 Tappara-Ässät
Vihreää salaattia ja mangoa (M, G)
Parsakaali-sesamsalaattia (M, G)
Katkarapu-papusalaattia (L, G)

Gochujangpossua (M, G)
Limeriisiä (M, G)
Wokattuja kasviksia (M, G)

10.12.2024 Tappara-Pelicans
Vihreää salaattia ja yrttimarinoituja tomaatteja (M, G)
Pikkelöityä punakaalisalaattia (M, G)
Tsatsiki-perunasalaattia (L, G)

Stroganoffia naudanpaistista ja smetanaa (L, G)
Pilahviriisiä (M, G)
Paahdettua juuriselleriä ja palsternakkaa (M, G)

12.12.2024 Tappara-HIFK
Vihreää salaattia, pikkelöityä fenkolia ja tilliöljyä (M, G)
Marinoitua kukkakaalia ja paahdettuja siemeniä (M, G)
Panzanella-salaattia; krutonkeja, tomaatteja ja kikherneitä (L)

Aurajuustolla kuorrutettua lohta (L, G)
Kermaperunoita (L, G)
Salviapapuja (M, G)

Allergioista ja erityisruokavalioista voit ilmoittaa suoraan ravintoloitsija NoHolle: 010 318 4635 (ti-pe 10-15) tai myynti.arena@noho.fi.


Stefan's at Arenan menu

​​​​​​​Menu marraskuun otteluissa:
Wedge of iceberg
Jäävuorisalaattia, aurajuustoa, rapeaa pekonia ja homejuustokastiketta (L, G)

Suomalainen 150g naudan sisäfilee (M, G)
Tryffeliperunapyreetä (G)
Paahdettuja timjami-hunajajuureksia (L, G)
Konjakki-viherpippurikastiketta (L, G)
Stefan’sin chimichurria (L, G)

Vadelmajuustopiirasta ja vadelmaa (L)


Menu joulukuun otteluissa (poislukien 20.12.2024 Tappara-SaiPa):

Mausteinen avocado-”tartar”, sitruuna-piparjuurimajoneesia ja juureslastuja (M, G)

Suomalainen naudan sisäfilee (M, G)
Pekoni-punaviinikastiketta (M, G)
Kermaista dijon-kastiketta (L, G)
Hunajaglaseerattuja punajuuria ja saksanpähkinöitä (M, G)
Paahdettuja perunoita ja persilja-aiolia (L,G)

Kardemummalla maustettua mantelikakkua, kirsikkakompottia ja paahdettua valkosuklaata (L, G)


21.12.2024 Tappara-SaiPa

Mausteinen avocado-”tartar”, sitruuna-piparjuurimajoneesia ja juureslastuja (M, G)

Suomalainen naudan ulkofile (M, G)
Pekoni-punaviinikastiketta (M, G)
Kermaista dijon-kastiketta (L, G)
Hunajaglaseerattuja punajuuria ja saksanpähkinöitä (M, G)
Paahdettuja perunoita ja persilja-aiolia (L, G)


Menu vaihtuu kuukausittain. Ajankohtainen menu päivitetään tälle sivulle.

Mahdollisissa erityisruokavalioihin liittyvissä tilauksissa otattehan yhteyttä ravintoloitsijaan: stefans.arena@noho.fi / 0503495033 (2 tuntia ennen ottelutapahtumien alkua ja niiden aikana).


Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su