Kausikertomus 2019-20



MAAILMANLAAJUINEN PANDEMIA LOPETTI KAUDEN KESKEN

Kausi 2019-20 oli varsin poikkeuksellinen kotimaisessa jääkiekkohistoriassa. Sitten sotavuosien Suomessa ei ollut kertaakaan jäänyt mestaruus jakamatta, mutta tällä kaudella pelit pysäytettiin playoffien kynnyksellä ja mestaruudet ja mitalit jätettiin jakamatta. Syynä oli maailmanlaajuinen koronaviruspandemia, jonka leviämistä pyrittiin estämään ja hidastamaan kieltämällä yleisötilaisuudet ja joukkueiden kokoontuminen.

Runkosarjassa vain Tappara ehti pelata kaikki ottelunsa, kun se sai 60 peliä täyteen torstaina 12.3., kaksi päivää ennen runkosarjan tarkoitettua päätöskierrosta. Perjantaina 13.3. Liigan hallitus kuitenkin päätti, että kausi jätetään kesken eikä playoffejakaan pelata. Tuo torstain viimeiseksi jäänyt ottelukierros pelattiin tyhjille katsomoille – ensimmäinen kerta Liigan historiassa sekin.

Tappara sijoittui runkosarjassa toiseksi, mutta muutama päivä kauden lopettamispäätöksen jälkeen Liiga teki vielä sellaisen ratkaisun, että sijoituksia ei määriteltykään ansaittujen sarjapisteiden perusteella vaan ottelukohtaisen pistekeskiarvon. Tapparan takana olleen Lukon pistekeskiarvo oli suurempi, joten se nostettiin virallisessa tulosluettelossa toiseksi. Muita muutoksia sarjataulukkoon pisteiden vaihtaminen pistekeskiarvoksi ei tuonut.

Kauden viimeinen ottelu pelattiin tyhjälle katsomolle. Seuraavana päivänä lopetettiin koko kausi.

Kauteen lähtiessä muutoksia systeemiin ei ollut tehty, vaan 15 joukkueen oli edelleen tarkoitus pelata 60 runkosarjakierrosta, 10 joukkuetta jatkaa playoffeihin ja niin edelleen.

Tappara lähti kauteen myös edelleen Jukka Rautakorven valmennuksessa. Pelaajarintamalla Tappara hankki uudeksi maalivahdiksi mestarijoukkue HPK:sta Emil Larmin, mutta tämä ehti esiintyä kirvesrinnoissa vain joukkueen julkaisutilaisuudessa kauppakeskuksessa ennen kuin sai NHL-sopimuksen. Hänen tilalleen löytyi ECHL-mestarijoukkueesta kanadalainen Michael Garteig. Puolustukseen tuli ruotsalainen Alexander Ytterell, ja hyökkäykseen neljä Liigasta tuttua miestä: Patrik Virta, Olavi Vauhkonen, kanadalainen Tyler Morley sekä parin kauden takainen Liigan maalikuningas, ranskalainen Charles Bertrand.

Kauden aikana miehistöön lisättiin vielä kanadalaiset Steven Iacobellis ja Jonathan Racine sekä tšekkiläinen Adam Polášek, ensiksi mainittu hyökkääjä, kaksi muuta puolustajia.

Ulkomaalaispelaajia olikin ennätyksellinen määrä: 25.2. kokoonpanossa nähtiin ensimmäisen kerran yhtä aikaa peräti kahdeksan ulkomaalaispelaajaa: neljä kanadalaista, yksi yhdysvaltalainen, yksi ranskalainen, yksi tšekkiläinen ja yksi ruotsalainen. Yhdeksäskin ulkomaalaispelaaja kokoonpanossa nähtiin kauden aikana, mutta tšekkijuniori Hugo Haš ehti siirtyä tammikuussa jo pois joukkueesta.

MESTARIEN LIIGASSA TAAS TUTTU TARINA

Tappara oli yksi Suomen edustajista Champions Hockey Leaguessa jo kuudennen kerran – se oli ollut edelleen mukana liigan jokaisella pelikaudella. Jälleen kerran tarina oli kuitenkin sama: alkulohkosta jatkoon ja ensimmäisellä playoff-kierroksella ulos.

CHL lähti käyntiin nihkeästi, kun Tappara hävisi avausviikon vieraspelinsä itävaltalaista KAC Klagenfurtia ja sveitsiläistä EHC Biel-Bienneä vastaan. Se kuitenkin toipui, voitti nuo molemmat kotonaan ja samantien norjalaisen Frisk Askerin kahdesti, ja pääsi lohkokakkosena jatkoon.

Marraskuun ensimmäisellä playoff-kierroksella se pelasi kotiottelussaan sveitsiläistä EV Zugia vastaan tasapelin, hävisi vieraissa kahdella maalilla ja oli taas heti ulkona. Pientä hampaidenkirskuntaakin aiheutui, sillä parin avausottelussa Tyler Morleya taklattiin päähän eikä hän pystynyt pelaamaan toista osaottelua. Ben Blood puolestaan sai luistimenpotkusta päähänsä. Näistä tapauksista Morleyn taklaaja selvisi ilman jälkirangaistusta, Bloodin potkaisija sai mitättömän 600 euron sakon mutta sai pelata seuraavassa pelissä.

Charles Bertrand oli Tapparan paras maalintekijä ja pistemies Champions Hockey Leaguessa.

Tuukka Mäntylä on pelannut jääkiekkoa Tapparassa neljällä vuosikymmenellä.

Tehokkaimmat Tappara-pelaajat CHL:ssä olivat joukkueen uudet tulokkaat Bertrand (7+1), Morley (1+6) ja Virta (2+4). Bertrand iski kirvesrintojen historian ensimmäisen Mestarien liigan hattutempun osuttuaan kotiottelussa kolme kertaa Klagenfurtin verkkoon.

Mestarien liiga sujui muutenkin suomalaisilta heikosti. Neljästä joukkueesta Tappara oli ainoa edes lohkostaan jatkoon päässyt. Vasta sarjan finaalipelissä ratkesi se, etteivät Suomen maapaikat vähentyneet neljästä kolmeen.

CHL:n voitti jälleen kerran Frölunda Indians, jolle mestaruus oli neljäs liigan kuuden vuoden aikana.

ENNÄTYKSET VOITTOPUTKESSA JA VIERASPELEISSÄ

Liigassa Tapparan runkosarjaan mahtui pari ennätystäkin, mutta loppukaudesta hämmästyttivät jatkuvat takaiskut vastustajan iskiessä tasoitusmaaleja ilman maalivahtia pelatessaan aivan liian usein.

Runkosarja lähti käyntiin kirvesrintojen mahtavalla lennolla. Se voitti kymmenen ensimmäistä otteluaan, joista yhdeksän varsinaisella peliajalla. Kymmenen voittoa kauden alusta lukien oli uusi Liiga-ennätys. Tappara teki niissä peleissä peräti 44 maalia. Samaan aikaan pelatut CHL-ottelut mukaan lukien kirvesrinnat voittivat peräti 13 kertaa peräkkäin. Toisen tappionsa ja ensimmäisen kokonaan pisteettömän pelinsä Liigassa Tappara pelasi vasta lokakuun lopussa 16:nnessa pelissään.

Kauden vanhetessa meno tasaantui, mutta Tappara pysytteli kärkikastissa ja kamppaili pitkään jopa runkosarjan voitosta, kunnes loppukaudesta se joutui kummalliseen kierteeseen, jossa se menetti useaan kertaan johtoasemansa lopussa vastustajan viime hetkien maaleilla. Vaikka moni peli päättyikin vielä voittoon jatkoajalla tai voittolaukauskilpailussa, niin pistemenetyksien myötä Kärpät pääsi karkuun runkosarjan voittoon.

Parhaimmillaan kirvesrintojen kokoonpanossa oli peräti kahdeksan ulkomaalaispelaajaa.

Niko Ojamäki, Anton Levtchi ja Patrik Virta muodostivat Tapparan alkukauden tehokolmikon.

Tapparaa vastaan tehtiin otteluiden viimeisen kahden minuutin aikana yhdeksän maalia, jotka johtivat pelissä pisteen tai useamman menettämiseen. Saman verran maaleja vastustajat tekivät ilman maalivahtia pelatessaan – Tapparaa vastaan niitä tehtiin enemmän kuin kaikkia muita joukkueita vastaan yhteensä! Viisi kertaa Tapparaa vastaan tehtiin tasoitusmaali pelin 10 viimeisen sekunnin aikana, kahdesti jopa aivan viimeisellä sekunnilla.

Niin hyvin Tappara lopulta näitäkin pelejä käänsi voitoikseen, että se teki kaudella Liigan vierasotteluiden uuden piste-ennätyksen kerättyään matkapeleistään 65 sarjapistettä. 30 vieraspelissään vain viidesti Tappara jäi kokonaan ilman sarjapisteitä, huima saavutus.

ILVES VEI PITKÄSTÄ AIKAA PAIKALLISET – TAPPARA KUITTASI KÄRPPÄ-VOITOILLA

Ilves oli Tapparaa parempi keskinäisissä otteluissa ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Se voitti kuudesta paikallispelistä neljä, kun Tapparalle jäi kaksi. Kaikki pelit päättyivät yhden maalin erolla ja kummallekin tuli yksi voitto voittolaukauskilpailussa. Ilves oli yksi niistä joukkueista, jotka nousivat ilman maalivahtia pelaten lopussa tasoihin, sillä kerralla jopa kahden maalin takaa.

Tappara kuittasi Tampereen herruuden menetyksensä voittamalla vuosikymmenen pahimman vastustajansa Kärpät kaikissa neljässä keskinäisessä pelissä. Samoin Tappara voitti kabinettipäätöksellä sarjataulukossa edelleen nousseen Lukon kaikissa keskinäisissä peleissä. Siltä kantilta ajatellen lähtökohdat pelaamatta jääneisiin pudotuspeleihin olisivat voineet olla hyvätkin.

Mikki Leinonen lähetettiin eläkkeelle vuoden 2019 viimeisessä kotiottelussa.

Kaksi vierasvoittoa Kärpistäkin oli siivittämässä Tapparaa vieraspelien piste-ennätykseen.

Kauden yksittäisessä erikoistapauksessa Tapparan taustayhtiötä Tamhockey Oy:ta menestyksellä johtanut Mikko Leinonen potkittiin eläkkeelle vuoden viimeisessä kotiottelussa 28.12. HPK:ta vastaan.

Koko Liigaa kosketti puolestaan Liigan hallituksen kesken kauden antama määräys, että kaikista päähän kohdistuneiksi taklauksiksi tuomituista tilanteista piti antaa vähintään viiden ottelun pelikielto. Pakkosanktio aiheutti sen, että varsin surkuhupaisiakin pelikieltotuomioita jouduttiin todistamaan ihan perusjääkiekkotilanteista. Tappara ei tästä "pakkovitosesta" joutunut kärsimään, mutta ennen sen voimaan asettamista isojakin pelikieltoja tuli: Tuukka Mäntylä istui peräti seitsemän ottelua väärästä taklauksesta ja Charles Bertrand viisi ottelua poikittaisesta mailasta.

Outo oli myös kauden viimeiseksi otteluksi jäänyt runkosarjan päätösmatsi KooKoota vastaan, kun Hakametsässä pelattiin tyhjille katsomoille. Koko jääkiekkokausi tökkäsi kuin seinään, eikä kenellekään jäänyt hyvää mieltä, mutta tämä viimeinen peli miellytti ainakin tapparalaisia tv-katsojia, kun Tappara murskasi KooKoon peräti 8-2.

JERE KARJALAISELLE YLIVOIMAMAALIEN ENNÄTYS

Edelliskauden melkein kokonaan polvivamman takia missannut Jere Karjalainen nousi nyt Tapparan parhaaksi maalintekijäksi 24 osumallaan. Niistä 17 syntyi ylivoimalla, ja hän sivusikin Liigan yhden kauden ylivoimamaalien ennätystä. Yhden lisäosuman hakemiseen ja yksin ennätysmieheksi nousemiseenkin oli riittävästi pelejä jäljellä, mutta vastustajat saivat tämän aseen tukittua päätöskierroksilla.

Puolustaja Valtteri Kemiläinen puolestaan oli matkalla jopa Liigan puolustajien piste-ennätykseen ja syöttöpörssin voittoon, mutta hänen kautensa katkesi käsivammaan tammikuun lopussa 16 kierrosta ennen runkosarjan loppua.

Tappara kärsikin tällä kaudella harvinaisen paljon isommista loukkaantumista. Kemiläisen loppukauden loukkaantumisen lisäksi kausi alkoi Jarkko Malisen ja Toni Utusen sivussa oloilla, Malinen missasi alusta 17 peliä, Utunen 15. Kahden ensimmäisen liigapelin jälkeen Olavi Vauhkonen ei pystynyt pelaamaan 14 otteluun. Keskikaudella Tyler Morley oli sivussa 20 pelistä ja Patrik Virta 13 pelistä.

Jere Karjalainen ja Kristian Kuusela olivat joukkueen tehokaksikko, joka takoi tulosta myös ylivoimalla.

Mikko Pukka teki yllätyspaluun muutamaksi peliksi Tappara-paitaan 13 vuoden tauon jälkeen.

Loukkaantumisten, maajoukkuekomennusten ja muiden syiden vuoksi Niko Ojamäki sekä maalivahtikaksikko Garteig-Heljanko olivat ainoat, jotka saivat tililleen täydet 60 runkosarjaottelua – heistäkin maalivahdit totta kai istuivat noin puolet peleistään vaihtopenkillä. Vaikka Tappara oli ainoa 60 ottelua pelannut liigajoukkue, niin myös Pelicansista kesken kauden Kärppiin siirtynyt Juhamatti Aaltonen sai 60 pelin runkosarjan edustamiensa joukkueidensa eritahtisen otteluohjelman ansiosta.

Maalivahdeista Christian Heljanko aloitti kauden ykkösvaihtoehtona tolppien väliin, mutta vuoden 2020 puolella Michael Garteig otti päävastuun torjumisesta. Ennen Tappara-pelejä NHL-sopimuksella vahvuudesta poistuneelle Emil Larmille löydettiin lähes tuntemattomuudesta erittäin pätevä korvaaja.

Runkosarjan arkeen saatiin pieni piristys joulukuussa, kun KooVeen Mestis-joukkueen kapteenina pelannut Mikko Pukka nostettiin Tappara-miehistöön paikkaamaan hetkellistä pakkipulaa. 37-vuotias kirvesrintojen oma kasvatti oli edellisen kerran pelannut Tappara-paidassa syyskuussa 2006, yli 13 vuotta aiemmin! Pukka pelasi joulukuussa neljä peliä Tapparassa ja onnistui myös maalinteossa.

Kauden kultakypäränä eli parhaana pistemiehenä kruunattiin taas kerran Kristian Kuusela, joka koko Liigan pistepörssissä oli viides tehoin 20+33=53. Hänen, Jere Karjalaisen ja Valtteri Kemiläisen lisäksi erityisen hyvin onnistui Anton Levtchi, joka toisella liigakaudellaan tuplasi ensimmäisen kauden saldonsa tehden nyt peräti 46 tehopistettä. Kaksi kuukautta kaudesta missannut Tyler Morley teki pisteitä kovalla tahdilla, 38 pistettä pelaamissaan 37 ottelussa.

Anton Levtchi nousi jälleen lähemmäksi Liigan terävintä kärkeä.

Ennestään tuntematon Michael Garteig vei loppukaudesta joukkueen ykköstorjujan paikan.

MITÄ KORONAVIRUKSEN JÄLKEEN?

Kauden jälkeen Tapparassa tehtiin vastuutoimien vaihdoksia. Jo kesken kauden pitkäaikainen toimitusjohtaja oli vaihtunut uuteen, ja kauden jälkeen vaihtui valmennus- ja urheilutoimenjohto.

Yhden ottelun toimintakiellon tuomarin arvostelemisesta saanut Jukka Rautakorpi päätti tällä kertaa päävalmentajauransa yksin tyhjän Hakametsän aitiossa viimeisessä runkosarjapelissä. Hän siirtyi kauden jälkeen urheilutoimenjohtajan tontille, josta taas Jussi Tapola palasi päävalmentajan pallille.

Pelaajapuolella Tuukka Mäntylä ilmoitti päättävänsä pitkän uransa tähän kauteen. Hän nousi viimeisessä ottelussa Tapparassa neljänneksi eniten otteluita pelanneeksi pelaajaksi, yhteensä 622 ottelua. Vuonna 1999 peliuransa aloittaneena hän on yksi kymmenestä pelaajasta, jotka ovat pelanneet liigassa neljällä eri vuosikymmenellä.

Kesken päättyneen kauden jälkeiseen kesään lähdettiin isojen kysymysmerkkien varjostamana. Kaiken yleisen epävarmuuden keskellä konkreettisia huolia jääkiekkopiireissä olivat kauden kesken jäämisen tuomat talousvaikeudet ja kysymykset totutunlaisen jääkiekkotoiminnan jatkumisen mahdollisuuksista seuraavana syksynä.

Kauden parhaita maaleja.

Tapparan vieraspelireissu Norjaan CHL:ssä.


Liiga 2019-20, tilanne 13.3.2020
OT 3P 2P 1P 0P TM-PM PI
1.  Kärpät 59 36 7 5 11 185-114 127
2.  Lukko 59 32 8 6 13 190-121 118
3.  Tappara 60 30 11 7 12 188-128 119
4.  Ilves 59 32 6 6 15 182-133 114
5.  KooKoo 59 30 7 6 16 172-129 110
6.  HIFK 59 26 8 9 16 174-143 103

7.  HPK 59 27 7 7 18 157-147 102
8.  JYP 59 25 6 4 24 177-159 91
9.  Ässät 59 20 4 8 27 141-170 76
10.  KalPa 59 19 5 8 27 156-186 75

11.  TPS 59 17 5 8 29 149-185 69
12.  SaiPa 59 18 4 4 33 123-185 66
13.  Jukurit 59 11 8 7 33 127-178 56
14.  Pelicans 59 12 7 4 36 120-201 54
15.  Sport 59 11 4 8 36 129-191 49


Kausi päätettiin yksi kierros ennen runkosarjan loppua perjantaina 13.3.2020.


18.3.2020 Liiga päätti jakaa runkosarjasijoitukset pistekeskiarvon eikä ansaittujen pisteiden mukaan. Näin ollen Lukko merkittiin Tapparan edelle.



Ottelut runkosarjassa
1. Ilves-Tappara 4-5
2. Tappara-JYP 4-3 ja
3. Ässät-Tappara 0-5
4. Lukko-Tappara 1-4
5. Tappara-SaiPa 4-1
6. Tappara-Kärpät 3-2
7. TPS-Tappara 2-7
8. HIFK-Tappara 1-2
9. Tappara-Sport 5-1
10. Tappara-Jukurit 5-2
11. Tappara-Ässät 1-2 vl
12. Kärpät-Tappara 2-3 vl
13. Tappara-HPK 2-1 vl
14. SaiPa-Tappara 1-4
15. Tappara-Sport 3-2 ja
16. Tappara-Ilves 1-2
17. KalPa-Tappara 2-6
18. Pelicans-Tappara 2-3
19. Tappara-Lukko 3-2
20. Ilves-Tappara 1-0
21. JYP-Tappara 5-1
22. Tappara-KalPa 3-2 ja
23. KooKoo-Tappara 2-1
24. Tappara-TPS 5-1
25. Jukurit-Tappara 2-3
26. Tappara-HIFK 1-4
27. Tappara-Pelicans 6-3
28. Sport-Tappara 2-1 ja
29. HPK-Tappara 3-1
30. Tappara-KooKoo 3-2
31. Tappara-Ilves 3-4
32. Pelicans-Tappara 4-6
33. Lukko-Tappara 4-5 ja
34. Tappara-HPK 3-4 ja
35. SaiPa-Tappara 1-7
36. KooKoo-Tappara 2-1 ja
37. Sport-Tappara 1-2
38. Tappara-TPS 3-4
39. Kärpät-Tappara 2-3
40. Tappara-Ässät 3-0
41. HIFK-Tappara 3-4
42. Tappara-Pelicans 0-3
43. Jukurit-Tappara 2-3 vl
44. Tappara-KalPa 1-2
45. Ilves-Tappara 3-4 vl
46. Tappara-JYP 1-0
47. Tappara-Kärpät 3-1
48. Tappara-Lukko 4-3 ja
49. Sport-Tappara 1-3
50. Tappara-Sport 2-1
51. KalPa-Tappara 2-3
52. Tappara-Ilves 1-2 ja
53. HPK-Tappara 3-2
54. Tappara-HIFK 2-3 vl
55. Tappara-SaiPa 1-2
56. TPS-Tappara 0-5
57. Ässät-Tappara 2-3 ja
58. Tappara-Jukurit 3-4 vl
59. JYP-Tappara 3-4 vl
60. Tappara-KooKoo 8-2

Pelaajat runkosarjassa
Kristian Kuusela 55 20+33=53 16 +19
Jere Karjalainen 57 24+25=49 20 +4
Anton Levtchi 59 13+33=46 20 +14
Charles Bertrand 52 21+17=38 43 +12
Tyler Morley 37 14+24=38 14 +19
Niko Ojamäki 60 19+16=35 6 +5
Valtteri Kemiläinen 42 4+31=35 40 +7
Teemu Suhonen 59 8+19=27 16 +17
Patrik Virta 42 13+10=23 20 +7
Jarkko Malinen 41 5+18=23 2 +10
Veli-Matti Vittasmäki 59 2+15=17 10 +4
Alexander Ytterell 59 8+  7=15 30 +16
Otto Rauhala 59 0+14=14 29 +6
Olavi Vauhkonen 45 9+  4=13 14 -1
Sami Moilanen 53 6+  7=13 20 +4
Adam Polášek 23 4+  8=12 16 +2
Steven Iacobellis 27 1+10=11 8 +4
Juhani Jasu 56 3+  7=10 22 -4
Matias Lehtonen 41 2+  6=  8 20 +6
Ben Blood 56 2+  5=  7 22 +10
Tuukka Mäntylä 47 2+  5=  7 55 +16
Jere Rouhiainen 28 1+  5=  6 16 +2
Toni Utunen 32 0+  3=  3 6 +1
Mikko Pukka 4 1+  1=  2 8 +2
Hugo Haš 5 1+  1=  2 2 0
Patrik Puistola 24 0+  2=  2 2 +1
Michael Garteig 60 0+  2=  2 12
Jonathan Racine 5 0+  1=  1 2 +1
Kristian Tanus 1 0+  0=  0 0 0
Lassi Vanhatalo 3 0+  0=  0 0 0
Jeremi Wehmas 3 0+  0=  0 0 0
Christian Heljanko 60 0+  0=  0 0
Kasper Simontaival 4 0+  0=  0 0 -1
Anton Ollikainen 2 0+  0=  0 2 0
Michael Garteig 34 2,01 92,87 %
Christian Heljanko 28 2,03 91,77 %

Ottelut CHL:ssä
Alkulohko: KAC Klagenfurt-Tappara 3-2
EHC BielBienne-Tappara 1-0
Tappara-KAC Klagenfurt 8-3
Tappara-EHC BielBienne 1-0
Frisk Asker-Tappara 1-3
Tappara-Frisk Asker 7-3
1. kierros: Tappara-EV Zug 3-3
EV Zug-Tappara 3-1
Harjoitusottelut
Tampere Cup Ilves-Tappara 7-2
Tampere Cup Tappara-SaiPa 3-1
Tappara-Lukko 2-3
Pelaajat CHL:ssä
Charles Bertrand 8 7+1=8 2
Tyler Morley 7 1+6=7 4
Patrik Virta 8 2+4=6 10
Kristian Kuusela 7 1+5=6 4
Teemu Suhonen 8 0+6=6 0
Jere Karjalainen 8 2+2=4 0
Anton Levtchi 8 1+3=4 8
Olavi Vauhkonen 6 3+0=3 0
Sami Moilanen 8 2+1=3 0
Niko Ojamäki 8 2+1=3 2
Valtteri Kemiläinen 8 2+1=3 10
Patrik Puistola 7 0+3=3 0
Otto Rauhala 6 2+0=2 0
Alexander Ytterell 8 0+2=2 4
Jeremi Wehmas 1 0+1=1 0
Jarkko Malinen 2 0+1=1 0
Jere Rouhiainen 2 0+1=1 0
Toni Utunen 6 0+1=1 0
Matias Lehtonen 8 0+1=1 0
Juhani Jasu 7 0+1=1 4
Hugo Haš 1 0+0=0 0
Lassi Vanhatalo 1 0+0=0 0
Anton Ollikainen 2 0+0=0 0
Kasper Simontaival 2 0+0=0 0
Christian Heljanko 8 0+0=0 0
Michael Garteig 8 0+0=0 0
Veli-Matti Vittasmäki 7 0+0=0 4
Ben Blood 8 0+0=0 4
Tuukka Mäntylä 8 0+0=0 4
Christian Heljanko 5 1,72 93,00 %
Michael Garteig 4 2,58 89,47 %


Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su