MENUT
Tarjoilusta Nokia Arenalla vastaa ravintoloitsija NoHo.
Aitio- ja ryhmäaitiomenu
Puolivälierien aitio- ja ryhmäaitiomenu
Vihreää salaattia, raikkaita meloneita ja basilikavinegrettiä (M, G)
Omenalla raikastettua coleslaw-salaattia (M, G)
Sitruunaista kana-pastasalaattia; kesäkurpitsaa, marinoituja kirsikkatomaatteja ja tuoretta rucolaa (L)
Mallaschiabattaa ja ruohosipulituorejuustoa (L)
Ylikypsää possua BBQ-kastikkeessa ja pikkuisia bratwursteja (M, G)
Savupaprikalla maustettuja ja paahdettuja pikkuperunoita sekä grillattua punasipulia (M, G)
Arenan sinappia (M, G)
Konserttien aitiomenut
Kevään 2025 konserttimenut löytyvät täältä.
Aitiopalveluiden yhteystiedot: aitiopalvelut@noho.fi, +358 103 184 633 (arkisin klo 10.00 – 15.00).
Kirvesklubin menu
28.3.2025 Tappara-Ilves
Vihreää salaattia, viinirypäleitä ja sitrusvinegrettiä (M, G)
Chilillä ja valkosipulilla marinoituja kukka- ja parsakaaleja (M)
Pestolla marinoitua pastasalaattia; grillattua paprikaa ja tuoretta rucolaa (L)
Teivon pannupihvejä ja oluessa haudutettua sipulia (L, G)
Perunamuusia (L, G)
Vihreitä papuja ja pekonia (M, G)
2.4.2025 Tappara-Ilves
Vihreää salaattia, tomaatteja ja yrttivinegrettiä (M, G)
Myrttisen suolakurkkua ja marinoitua punasipulia (M, G)
Ryytisinapilla maustettua perunasalaattia (M, G)
Goulashia naudanpaistista ja smetanaa (L, G)
Pilahviriisiä (M, G)
Hunajaisia porkkanoita (M, G)
Allergioista ja erityisruokavalioista voit ilmoittaa suoraan ravintoloitsija NoHolle: 010 318 4635 (ti-pe 10-15) tai myynti.arena@noho.fi.
Stefan's at Arenan menu
Menu maaliskuun otteluissa:
Rapeaa rapukakkua, sitruuna-aiolia, pikkelöityä kurkkua, juureslastuja ja tilliöljyä (M, G)
Suomalainen naudan sisäfilee (M, G)
Perunapyreetä (L, G)
Sinihomejuustolla gratinoitua kukka- ja parsakaalia (L, G)
Konjakki-viherpippurikastiketta (L, G)
Pekoni-punaviinikastiketta (M, G)
Valkosuklaamoussea, mandariinigeeliä ja lime-marenkia (G)
Menu huhtikuun otteluissa:
Jäävuorisalaattia, sinihomejuustoa, rapeaa pekonia ja sinihomejuustokastiketta (VL, G)
Suomalainen naudan sisäfilee (M, G)
Paahdettua perunaa ja aiolia (M, G)
Ruusukaalia ja varsiparsakaalia (M, G)
Choron-kastiketta (L, G)
Konjakki-viherpippurikastiketta (L, G)
Tummasuklaaleivos, passion-hedelmää ja marenkia (L, G)
Menu vaihtuu kuukausittain. Ajankohtainen menu päivitetään tälle sivulle.
Mahdollisissa erityisruokavalioihin liittyvissä tilauksissa otattehan yhteyttä ravintoloitsijaan: stefans.arena@noho.fi / 0503495033 (2 tuntia ennen ottelutapahtumien alkua ja niiden aikana).
Ballroom VIP
28.3.2025 Tappara-Ilves
Vihreää salaattia, viinirypäleitä ja sitrusvinegrettiä (M, G)
Chilillä ja valkosipulilla marinoituja kukka- ja parsakaaleja (M)
Pestolla marinoitua pastasalaattia; grillattua paprikaa ja tuoretta rucolaa (L)
Teivon pannupihvejä ja oluessa haudutettua sipulia (L, G)
Perunamuusia (L, G)
Vihreitä papuja ja pekonia (M, G)