Tässä on Tapparan kauden 2024-25 kapteenisto

Otto Rauhala jatkaa Tapparan kapteenina. Varakapteeneina toimivat Joni Tuulola ja Julius Mattila.

Tapparan alkavan kauden kapteeniston muodostavat Otto Rauhala (C), Joni Tuulola (A) ja Julius Mattila (A).

Rauhalalle kausi kapteenina on neljäs. Kolme edellistä Rauhalan kipparoimaa kautta ovat kaikki päättyneet Tapparan suomenmestaruuteen. Rauhalan kapteeniaikana Tappara on myös voittanut jääkiekon Mestarien liigan (CHL) ja sijoittunut kertaalleen hopealle.

- Hieno homma ja kunnia-asia itelleni, että tällaiseen toimeen tulee valituksi. Muilta osin kapteenisto menikin uusiksi, mutta hyvä ryhmä saatiin kasaan. Johtajuutta löytyy kopista laajasti muutenkin, siitä ei homman pitäisi jäädä kiinni, Rauhala linjaa.

Tuulolalle kausi kapteenistossa on ensimmäinen. 28-vuotias puolustaja on kuulunut Tapparan runkopelaajiin kolmen edellisen mestaruuteen päättyneen kauden ajan ja miehen vastuualuesiin on kuulunut muun muassa koppi-dj:n tehtävät.

- On totta kai suuri kunnia päästä toimimaan Tappara-kapteenistossa. Pyrin edelleen olemaan oma itseni ja luomaan hyvää energiaa joukkueeseen, Tuulola kertoo.

Täksi kaudeksi Tapparaan siirtynyt Julius Mattila toimi viime kaudella Lukon kapteenina ja kaksi edellistä kautta raumalaisten varakapteenina.

- Valinta tuntuu hyvältä ja on iso kunnia päästä kapteenistoon näin menestyneessä seurassa. Pyrin olemaan oma itseni ja tuomaan oman persoonan hallille joka päivä. Toivottavasti pystyn uutena pelaajana tuomaan myös jotain uusia ajatuksia tulevalle kaudelle, Mattila kommentoi valintaa.

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su