Tappara ja LeKi syventävät yhteistyötään

Seurojen välinen yhteistyö koskee ennen kaikkea Tapparan U20 -pelaajia.

Tappara ja Suomi-sarjassa pelaava Lempäälän Kisa syventävät yhteistyötään. Seurojen välisen yhteistyön pääasiallisena tarkoituksena on tarjota Tapparan U20 -joukkueen pelaajille mahdollisuus päästä kauden aikana pelaamaan miesten otteluita.

- Yhteistyö tulee auttamaan meidän nuoria pelaajiamme heidän polullaan kohti aikuisten korkeampia sarjatasoja. Miesten sarjoissa pelillinen vaade on erilainen ja koemme tämän kahden pirkanmaalaisen seuran yhteistyön palvelevan paitsi meidän pelaajiamme myös LeKiä, Tapparan urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa kommentoi.

- On hienoa, että pystymme mahdollistamaan Tapparan nuorille ja lupaaville pelaajille uudenlaisia kokemuksia miesten peleistä ja harjoituksista. Tämä on seurallemme merkittävä mahdollisuus päästä kehittymään ja oppimaan uutta yhden Suomen parhaan organisaation kanssa. On kunnia, kun Tappara luottaa siihen, että Lempäälässä tehdään asioita ammattimaisesti ja oikein, Lempäälän Kisa Edustusjääkiekko ry:n hallituksen jäsen Markku Haapala toteaa.

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su