Alltime Suomi laajenee Pirkanmaalle ostamalla Tampereen Talopalvelut

Kuvassa vasemmalta katsoen Juha Murtopuro / Toimitusjohtaja Alltime Suomi, Timo Turkkinen / Tampereen Talopalvelut Oy ja Mika Aro / Tamhockey Oy


Alltime Suomi laajenee Pirkanmaalle ostamalla monipuolisia kiinteistöpalveluja Tampereen talousalueella tarjoavan Tampereen Talopalvelut Oy:n (Tampa). Tampan liikevaihto alkaneella tilikaudella on yli 2 miljoonaa euroa ja kaupan mukana Alltimelle siirtyy noin 30 henkilöä, jotka muodostavat jatkossa Alltimen Tampereen alueyksikön. Kauppa vahvistaa Alltimen maantieteellistä kattavuutta Suomessa, jossa sillä on nyt vahva jalansija kuudessa suurimmassa kaupungissa sekä Lapin alueella.

Tampan toimitusjohtajana toiminut Timo Turkkinen jatkaa Alltimen Pirkanmaan alueesta vastaavana. Tampereen Talopalvelut Oy tullaan sulauttamaan Alltime Suomi Oy:hyn pian, jolloin Tampan henkilöstö siirtyy Alltime Suomi Oy:n palvelukseen, ja Tampan asiakkaat siirtyvät Alltime Suomi Oy:n asiakkaiksi.

”Pirkanmaa on ollut keskeinen puuttuva pala kasvutarinassamme, ja siksi onkin hienoa päästä toivottamaan uudet asiakkaat sekä alltimelaiset tervetulleiksi Tampereen talousalueelta. Tampan oston myötä olemme strategian mukaisesti läsnä isoimmissa kasvukeskuksissa ja yhä vahvemmin valtakunnallinen kumppani asiakkaillemme, joka pystyy palvelemaan monipuolisesti ympäri maata,” kommentoi Jussi Virtanen, liiketoimintajohtaja, Alltime Suomi Oy.

”Tampan kasvutarina Pirkanmaalla jatkuu nyt entistä suurempana ja vahvempana, kun yhtiön toiminnoista tulee osa Alltime Suomea. Omalta osaltani kiitos Tampan asiakkaille ja hyvälle henkilöstölle kiitos menneistä vuosista ja menestystä tulevaan,” sanoo Heikki Penttilä, hallituksen puheenjohtaja, Tampereen Talopalvelut Oy.

”Tampa on kahdessa vuodessa saanut hyvän jalansijan Pirkanmaalla ja kasvanut nopeasti. Yhtiön kasvumahdollisuuksien optimointi vaatii kuitenkin lisäinvestointeja ja arvioimme, että nyt oli oikea aika siirtää Tampa osaksi Alltimen kasvutarinaa,” jatkaa Tampan aiemman pääomistajan Tamhockey Oy:n toimitusjohtaja Mika Aro.

”Alltime Suomen kasvu tulee jatkumaan Tampereen talousalueella aktiivisella myynnillä taloyhtiöistä teollisuusasiakkaisiin ja liikekiinteistöistä julkiselle puolelle. Mahdollisesti kasvua vauhditetaan lisäyrityskaupoilla alueelta,” jatkaa Jussi Virtanen. ”Lisäksi samalla allekirjoitettu yhteistyösopimus Tamhockey Oy:n (Tappara) ja Alltime Suomi Oy:n välillä jatkaa Tampan ja Tapparan aikana toiminutta yhteistyötä myös Alltimen aikana ja tuo kasvavassa määrin kasvu- ja yhteistyömahdollisuuksia alueella.”

Yrityskauppa Tampereen Talopalvelut Oy:n omistajien ja Alltime Suomi Oy:n välillä on toteutettu 22.8.2024.


Lisätietoja

Jussi Virtanen, liiketoimintajohtaja, Alltime Suomi
jussi.virtanen@alltime.fi
p. 050 390 6406

Mika Aro, toimitusjohtaja, Tamhockey Oy
mika.aro@tappara.fi
p. 040 543 9707

Antti Kalske, markkinointi-, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, Alltime Group
antti.kalske@alltime.fi
p. 040 569 1534


Alltime lyhyesti:  

Alltimen visiona on kehittyä Pohjoismaiden johtavaksi rakennetun elinympäristön kunnossapitäjäksi. Me hoidamme ennakoivana ja välittävänä kumppanina kiinteistöpalvelut, puhtauspalvelut sekä infrastruktuurin kunnossapidon maalla ja vesillä. Noin 1 000 työntekijäämme Suomessa ja Ruotsissa helpottavat asiakkaidemme elämää ylläpitämällä sujuvia ja turvallisia elinympäristöjä. Alltime Groupin omistaa kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot yhdessä toimivan johdon kanssa.

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su