Aleksi Mustonen määräaikaisella sopimuksella Tapparaan

Hyökkääjän sopimus on voimassa lokakuun puoleen väliin.

Tappara on tehnyt määräaikaisen sopimuksen hyökkääjä Aleksi Mustosen kanssa. Sopimus on voimassa 16.10.2024 saakka.

29-vuotias hyökkääjä aloitti viime kauden HPK:ssa, missä tehtaili 46 Liiga-ottelussa pisteet 6+13=19. Keväällä mies siirtyi Sveitsiin HC Davosin riveihin, missä 175-senttinen ja 75-kiloinen Mustonen pelasi pudotuspelit mukaan laskettuna yhdeksän ottelua pistein 1+4=5.

HPK:n lisäksi Mustosella on Liiga-kokemusta Jokereista, Kärpistä, Pelicansista ja Ilveksestä. Ulkomailla mies on kiekkoillut Davosin ohella Ruotsissa Färjestadin paidassa.

- Loistavilla fiiliksillä saavun Tampereelle. Tappara on hieno ja perinteikäs seura, jossa on totuttu menestymään. Täällä on upeat puitteet ja hienot kannattajat, joten odotan kovalla innolla, että pääsen pukemaan Tappara-paidan ylleni, Mustonen kommentoi tuoretta sopimusta.

- Mustosen ominaisuudet tukevat meidän pelitapaamme ja hän on soveltuva moneen rooliin. Hän kykenee pelaamaan niin keskushyökkääjänä kuin laitahyökkääjänäkin. Määräaikainen sopimus tuo laajuutta alkukauden otteluruuhkiin. Liiga-otteluiden lisäksi sopimusajalla pelataan CHL-alkusarjan kaikki ottelut, kommentoi urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa.



Perinteikäs turnaus palaa elokuussa Hakametsään.

Lue lisää

Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su