Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Matalan kynnyksen harrastetoiminta

Tappara on aloittanut kaudella 2018-19 uuden, matalan kynnyksen harrastetoiminnan.

Toiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle pelaajalle mielekästä ja edullista toimintaa oikealla tavoitetasolla, ja sitä kautta pysymään pidempään lajin parissa.

 

Avoin kaikille halukkaille C2-E2 (2005-2009) junioreille

Ryhmien rungon muodostavat Tapparan toiminnassa jo mukana olevat pelaajat, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki pirkanmaalaiset jääkiekkoa harrastavat tytöt ja pojat. Pelaajat jaetaan tarvittaessa iän ja kokemuksen mukaan kahteen eri ryhmään.

 

Harjoittelu, pelaaminen ja valmenus

Elokuusta maaliskuun loppuun kestävällä kaudella harjoitellaan kaksi kertaa viikossa. Harjoitusten lisäksi pelaajille järjestetään kauden aikana muutamia harjoitusotteluita ja pelitapahtumia.

 

Vain 50 euroa kuukaudessa

Matalan kynnyksen toiminta maksaa ainoastaan 50,00 euroa kuukaudessa. Maksu sisältää kaikki toiminnan kulut, kuten harjoitus- ja pelivuoromaksut, valmentajien palkkiot, jääkiekkoliiton pelipassin ja vakuutuksen, sekä seuran pelipaidan. Laskutus tapahtuu kuukausittain.

 

OKM tukemassa toimintaa

Opetus- ja Kultturiministeriö on myöntänyt Tapparalle hanketukea matalan kynnyksen toimintaan. Tuki maksetaan veikkausvoittovaroista.

ILMOITTAUTUMINEN

 

Ilmoittautumisen mahdollistaa Tapparan yhteistyökumppani

 

Lisätietoja:

valmennuspäällikkö niklas.siren@tappara.fi

toiminnanjohtaja kari.aaltonen@tappara.fi