Tappara Juniorit
Tappara Juniorit

Tappara Juniorit

Luistelu- ja kiekkokoulut 2017-2018

 

Perheluistelukoulu 2-7-vuotiaille
Perheluistelukoulussa käydään läpi luistelun perusoppeja. Mukaan voi tulla tutun vanhemman kanssa, tai ilman vanhempaa, mikäli lapsi hallitsee jo tasapainon luistimilla. Oppiminen tapahtuu tekniikkaopetuksen, leikkien ja temppuratojen avulla. Perheluistelukoulu toimii torstaisin Hervannassa, lauantaisin Kaukajärven Sentterillä ja Sunnuntaisin Tesomalla. Perheluistelukoulussa tarvittavat varusteet ovat luistimet ja kypärä, sekä sopiva vaatetus. Lämpötila jäähalleissa on noin +7 astetta C.

 


 
Leijona kiekkokoulu 3-7-vuotiaille
Leijona kiekkokouluun ovat tervetulleita pelaamiseen suuntautuneet pojat ja tytöt, jotka jo hieman hallitsevat luistelun perustaitoja. Ryhmät toimivat Kaukajärven, Tesoman ja Hakametsän jäähalleissa. Ryhmässä harjoitellaan luistelun ja pelivälineiden käytön perustaitoja, sekä pelataan erilaisia jääpelejä. Tunneilla tarvittavat varusteet ovat luistimet, silmikkokypärä, hanskat, kyynärsuojat, polvisuojat, kaulasuojus ja maila.

 

 

 

Koulut käynnistyvät 11.1.2018 ja viimeinen kevätkauden tunti on 25.3.2018  Harjoituskertoja on yhteensä 11. Koulun hinta on eur 124,00 (syyskaudelle osallistuneet ovat jo maksaneet jäsenmaksun, eli hinta heille eur 109,00) sisältäen Tapparan jäsenmaksun ja vakuutuksen. 

Jos jostain syystä lapsi ei viihdy luistelukoulussa, niin palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Osallistumismaksu palautetaan kun paikan peruuttamisesta ilmoitetaan viimeistään toisen koulutunnin jälkeen. Mikäli lapsi osallistuu 3. tunnille ei maksua palauteta

ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

 

Ilmoittautumiset mahdollistaa Tapparan yhteistyökumppani 

 

 

Taitoluistelukoulut

Lue lisää täältä